Stepa IT

Stabilirea scopului si a specificatiilor

Dezvoltare de aplicatii personalizate

Procesul de dezvoltare software

În procesul de dezvoltare a solutiilor software, acoperim toate etapele:

Stabilirea scopului si a specificatiilor

În prima faza, stabilim împreuna ceea ce clientul doreste de la aplicatie si ce echipa de proiect se angajeaza sa livreze.
Evaluam disponibilitatea resurselor, bugetul alocat pentru proiect si restrictiile de timp. Planifica eficienta a lucrurilor de la început poate economisi luni întregi de efort si munca inutila.

Analiza si design

În ceea priveste designul arhitecturii de sistem, este important sa asiguram scalabilitatea, performanta si sa minimizam costurile de mentenanta pentru aplicatia pe care o dezvoltam.

Implementare

Aceasta este etapa în care scriem codul necesar functionarii eficiente a softului, pe baza specificatiilor. Calitatea programarii este cel mai important aspect.

Testare

Pentru a minimiza costurile ulterioare, demaram testarea aplicatiilor software în stadiile de început. Identificam si remediem problemele din timp, înainte de a afecta calitatea solutiei finale. Astfel, prin testare se elimina posibilitatea ca softul sa contina erori.

Mentenanta si suport

Îti oferim mentenanta si suport tehnic, pentru aplicatiile realizate, astfel încât oricare ar fi problema, echipa noastra este întotdeauna disponibila sa o rezolve. Serviciile noastre mentin aplicatiile într-o continua stare de functionare la cote optime, mereu în concordanta cu necesitatile companiei si adaptate noilor cerinte tehnice si de securitate ale pietei. Prin experienta acumulata în urma realizarii de solutii software si pe baza cunostintele tehnice solide, Stepa IT îti ofera nu doar aplicatii IT, ci solutii de business în adevaratul sens.

Revina la pagina de servicii

Stiri & Updaturi

21 / Martie / 2011

S-a lasat Calculatorul de Credit(Inclusiv Agricultura) care poate fi folosit atat de institutiile bancare cat si de dealerii de credite

18 / Martie / 2011

Relansare/Pagina de WEB stepa.ro are o noua fata

03 / Martie / 2011

E-learning

Citeste mai departe

Contact

Iasi Office
Sf. Lazar, Nr 37, Parter (Cladirea Solomon's), Iasi
Tel/Fax : +40 332 456.103
Tel : +40 758 612.605
E-mail : office@stepa.ro
Bucuresti Office
Str. Valea Oltului, Nr 165, Cartier Brancusi, Sector 6, Bucuresti
Tel/Fax : +40 727 334.136
E-mail : office.bucuresti@stepa.ro

© 2008-2011 Stepa IT Development Company. All Rights Reserved